Mine værdier

Min drivkraft i politik er at bevare og forbedre det Danmark jeg elsker, for mine værdier og holdninger. Og ikke mindst at værne om vores demokrati.

For mig handler det om at kunne påvirke vores nations udvikling, og vores børns frihed og muligheder. Du og din familie er mit omdrejningspunkt i alle sammenhænge i mit politiske arbejde.

Det er for mig afgørende at vi som mennesker kan få hjælp når vi rækker ud. Samfundet skal leverer både hjælp og omsorg til samfundets svageste og til dem der slår sig på livet. Da jeg selv stod i skilsmisse og mit livs værste krise og nedtur var der hjælp at få, og det har i den grad præget mig og mit politiske virke lige siden. Det er generationskontrakten, og det er hjerteblod for mig. 

Som konservativ kæmper jeg for at finde den rette balance mellem individet og fællesskabet. Der skal være plads til den enkelte og respekt for forskellige måder at indrette tilværelsen på. Men samtidig skal vi også passe på vores fællesskaber – i familien, i foreningslivet og sammenhængskraften i vores lille land.

Jeg er konservativ og Per Stig Møller udtrykte det meget fint således: “Staten skal være stærk nok til at tage hånd om den svage, men for svag til at knække den stærke. ” Det mener jeg, indkapsler essensen i konservatismen. I stedet for at dele offentlige ydelser ud til en masse, der godt kunne klare sig uden, skal vi målrette hjælpen til dem, der virkelig har behov, så vi tager ordentligt hånd om dem.

Jeg kæmper for mine og de konservative de værdier, men jeg er samtidig pragmatiker og realist. Jeg er i politik for at skabe løsninger og resultater – ikke for politisk ærestyveri, mudderkastning og populisme.

Med mig får en ærlig, ordentlig politiker og en politik med respekt for dig og din familie.

Støt min valgkamp

Det er ikke gratis at føre valgkamp og al hjælp i den
forbindelse er yderst værdsat. 

Hvis du vil støtte mig og min vej til borgen kan du overføre til
Det Konservative Folkeparti på Mobilepay 346900

Alle bidrag vil blive modtaget med kyshånd.

Det konservative folkeparti

Det Konservativ Folkeparti
Christiansborg
1240 København K

Steen Holm Iversen
Lundvej 154
6800 Varde
Tlf.: +45 23 24 68 64